maanantai 18. joulukuuta 2023

Linda Lindas



Joskus alkusyksystä tuli katsottua Bikini Killin Rebel Girl video, jonka jälkeen 'Tube alkoi ehdottamaan Linda Lindasin tekemää coveria. Se olikin melkoinen kulttuuripläjäys, lauma pikkulapsia pogoaa kun tytöt vetää Bikini Killiä ja viittomakielen tulkki viittoo tekstit kuuroille. Se tulikin katsottua useampaan kertaan ja pian itselleni selvisi, että Linda Lindas on ihan oikea bändi, jolta on tullut albumikin maineikkaan Epitaph -merkin kautta.

Muutaman uudemman videon katselun jälkeen vakuutuin bändin sympaattisuudesta ja kysyin Jukalta saisiko hän näitä myyntiin ja Jukka lupasikin tilata tukusta.


Levyä odotellessa katselin lisää videoita ja hoksasin, että nämähän ovat edelleen hurjan nuoria, rumpali Mila oli levyn ilmestymisen aikaan vasta 11 vuotias, eivätkä muutkaan ole kuin 2-6 vuotta vanhempia. 


Levy on nyt pyörinyt useita kertoja putkeen ja onhan tässä aivan älyttömän hienoja biisejä: Oh!, Groving Up, Talking to Myself ja tietysti myös Racist, Sexist Boy, jossa on eniten sitä Bikini Kill -henkeä.


Unohtakaa jo kaikki 20-30-40 vuotta samaa hevonmunkkia veivanneet pappa-bändit ja sijoittakaa yhtyeeseen joka on young, fresh & beaty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti