tiistai 9. syyskuuta 2014

100. postaus

Sadatta postausta "juhlittaessa" voisi näin luoda katsauksen menneeseen.
Alunperin tarkoitus on ollut kirjoitella vain asioista mitkä sattuvat kulloinkin kiinnostamaan ja tällä linjalla on menty tähän asti. Kaikista jutuista en todellakaan ole ylpeä, mutta mitään ei ole poistettu. Blogia olen pitänyt vanhassa zine-hengessä, tärkeämpää on tekeminen kuin julkaisujen taso. Jokainen pystyy kunhan vain yrittää. Juttuja on milloin mistäkin, oiskos jonkunlaisena keskitienä "Vasemmistokulttuuri", ainakin tällaisesta itse haaveilisin. Taidot ja viitseliäisyys eivät aina ole haluamallani tasolla.

Kävijöitä, en sano lukijoita, on näiden seitsemän (kylläpä on mennyt aikaa) vuoden aikana kertynyt pian 22 000. Ihan eri asia kuinka monta oikeasti on juttuja lukenut. Ihan lukijoiksi on ilmoittautunut "vain" 9 rohkeaa, positiivista sentään, että lähes kaikki ovat itselleni ennestään tuntemattomia henkilöitä. Ketään en ole koskaan vinkunut liittymään lukijakseni ja muutenkin tullut pidettyä aikas matalaa profiilia. Kainouttani en ole näitä juttuja viitsinyt juuri missään mainostaa, mutta lähinnä Googlen kauttahan noita kävijöitä on siunaantunut yhä kasvavaan tahtiin. Ennätys tämän vuoden huhtikuulta 937 kävijää.

Lopuksi paljastetaan ne kaikkein suosituimmat kirjoitukset:

1. XB3 старт шоссе
- Tämä on ehdoton ykkönen. Joku oli linkittänyt tämän Fillarifoorumille, niin sieltä on tullut satamäärin kävijöitä aina kun kyseinen ketju on ollut aktiivisena ja kyllä tätä muutenkin on löydetty.

2. Jämsän haudankaivaja kertoo.
- Aihe kiinnostaa jatkuvasti kovasti ja tämä oli linkitettynä myös Suomi24 -keskusteluun. Top vitosessa olisi kyllä ollut muutenkin.

3. Tehtaantyttöjen haudalla
- Toinen ikuisuuskiinnostusaihe. Nousi viidenneltä sijalta kolmanneksi tässä kesän aikana. Toukokuussa ihmettelin kun yhden päivän aikana oli luettu yli kymmenen kertaa, no paikkahan oli mainittu ihan YLE:n alueuutisissa ja tietysti kiinnostuneet olivat etsineet lisätietoja tapahtumista.

4. Katsaus vegaaniruokablogeihin
- Tästäkin aiheesta etsitään jatkuvasti tietoa. Katsaus on vaan jo melko vanhentunut, eivätkä kaikki linkit edes toimi enää. On pitänyt kirjoittaa tälle päivitettyä jatko-osaa, ehkä joskus.

5. Nuori alaston nainen
- Tämän kanssa kävi ihan niin kuin pelkäsin. Vetävä otsikko keräsi varsinkin ensimmäisten viikkojen aikana niin paljon kävijöitä, että teki jo mieli vaihtaa nimeä. Nyt jo laskusuunnassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti