torstai 10. helmikuuta 2011

Pizza, I love pizza!

Ylläoleva otsikko on tietysti vuorosana elokuvasta Rock `n´ Roll Highschool, mistä voikin päätellä, että tänään perehdytään roskaruoan ja rajun Rock `n´ Roll musiikin maailmaan. Tai roskaruoka voi kyllä olla hieman harhaanjohtava sana, tässä mun tekeleessä kun on kuitenkin kaikkea terveellistä kuten paprikaa ja tomaattia!?!

Levylautaselle laitetaan vallan erinomaisen hyvä Mortarhate recordsin julkaisema This is the A.L.F LP vuodelta 1990. Itse levyn materiaali koostuu 1980-luvun eläinoikeusaiheisista klassikoista. Löysin tän äskettäin Antikva Aikakoneesta ja tää on soinut viime aikoina erittäin tiuhaan. Tämähän on julkaistu sittemmin myös hieman erilaisilla kansilla varustettuna tupla-LP:nä, jolla lisää bändejä kuten Chumbawamba, Subhumans, Flux... Tämä versio löytyy myös CD:nä, mutta nyt käsillä oleva kappale on siis se ihan alkuperäinen.Pizzaan tulee siis purkki tomaattipyrettä, sipulia, pari tomaattia ohuiksi viipaloituina, paprikaa, herkkusieniä, oliiveja ja päälle Cheezlyn soijajuustoa. Mausteeksi pizzamaustetta ja tietysti valkosipulia. Tuo kuvassa oleva epämääräinen möykky on siis taikina nostatettuna. Vajaa 4 desiä vehnäjauhoja, 2 rkl oliiviöljyä, 1,5 dl vettä ja hiivaa kolmannes pakettia. Vähän suolaa myös.

Exit-Stancen The Voiceless now have a voice avaa LP:n ja Slaughterhousella jatketaan.
Apostles on musiikillisesti ehkä eniten LP:n linjasta poikkeava ja ehdottomasti levyn mielenkiintoisin ryhmä, biisit kuten Liberators march tai Saboteurs revenge on kyllä ihan parhautta. Poison Girls on myös toinen varsin huomionarvoinen ryhmä.
Icons of Filth kuuluu näihin anarkopunkin klassikoihin, heiltä useita raitoja kuten vaikkapa Show us you care. Lost Cherrees on myös hyvin edustettuna, laitetaanpa näytteeksi You didn't care. Muita bändejä ovat Potential Threath, Liberty ja tietysti Conflict, jonka This is the A.L.F päättää levyn.Tältä näyttää pizza siis ennen uuniin laittoa. Soijajuustoa käytin tällä kertaa kolmanneksen paketista, joskus mennyt puoletkin. Juusto on hyvä levittää päälle tuollaisina ohuina viipaleina, sen raastaminen ei oikein onnistu. Avattu paketti säilyy jääkaapissa viikonverran, joten pizzaa täytyy siis syödä kolmasti viikon sisällä. Ei oo vaikeaa! No eipä tätä nyt kuitenkaan joka viikko tehdä. Uunia oon huudattanut siinä 220-250 asteessa n.15 minuuttia.Päivällisseuraa oisin vailla!

1 kommentti:

  1. Hei, toi Cheezlyn soijajuusto(vaalea cheddar -tyyppinen) toimii muuten aivan mahtihyvin salaattijuustona fetamaisesti käytettynä. Ite oon aivan ihastunu siihen! On vaan valitettavan hintava tuote :(

    VastaaPoista