perjantai 25. marraskuuta 2011

Fur Free Friday


TURKIS ON MURHA, SADISTINEN MURHA!
TURKIS ON MURHA, SADISTINEN MURHA!


Tänään vietetään sekä Fur Free Fridayta, että Buy Nothing Daytä. Niinpä en aio käyttää tänään turkiksia tai ostaa yhtään mitään.

No asiaan, Saarisen Vesku kehoitti Animalian alueet-listalla kaikkia bloggareita kirjoittamaan aiheesta ja kertoi vinkkejä eläineettiseen pukeutumiseen löytyvän Vapauta valinnoillasi sekä
Turkittomat liikkeet sivustoilta. No nämä asiathan me kaikki jo tiedämmekin.

TURKISTARHAAJA HÄPEÄ, KÄTESI OVAT VERESSÄ!
TURKISTARHAAJA HÄPEÄ, KÄTESI OVAT VERESSÄ!


Tämän kunniaksi Sekalaista propagandaa muotipalsta tekee paluun, vaikka lupasinkin edellisen kerran olleen ehdottomasti viimeinen. Tänään luomme katsauksen lämpimään, tyylikkääseen, ajattomaan ja eläinvapaaseen talvipukeutumiseen meneville miehille tai naisille jotka kulkevat omin voimin valitsemillaan teillä.


Alusasuksi sopivat laadukkaat Animal Liberation Racing henkselihousut sekä kosteutta siirtävä keinokuituinen aluspaita jossa tuulenpitävä etuosa. Välikerroksena olen käyttänyt lämpimämmillä keleillä ihan normaalia ajopaitaa. Pakkasen kiristyessä sitten lisätään välikerrosta tarpeen mukaan suosien fleece- tai keinokuituvillapaitoja.


Kuorikerroksena tuulen ja vedenpitävää Gore-Tex tyylistä pukua. Thermotrikoot joissa tuulenpitävä ja vettä hylkivä etuosa Berg Cycles ja takki Cannondale. Olen tuon takin ostanut jo vuonna 2000 ja joka talvisesta käytöstä huolimatta se on edelleen erinomaisen hyvässä kunnossa. Ainoastaan uuden vetoketjun olen siihen joutunut vaihtamaan. Näin ollen myös tuota Älä osta mitään päivää on ollut helppo viettää. Erittäin lämmin fleece-huppu ja keinonahkaiset kengät Shimanolta. Vedenpitävät hanskat Prolta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti