keskiviikko 21. elokuuta 2013

Tempo tuloksia

Reitkallin tiellä ajettiin tiistaina jo liki legendaarinen muutaman kerran kesässä käytävä tempo "kisa", jossa ratkaistiin kuka on Etelä-Kymenlaakson kovin kammenpyörittäjä. Kymmenen osallistujan joukossa oli tällä kertaa mukana myös pari kuskia Kouvolan Pyöräilijöistä ja niin kävi, että tämän kertainen voitto meni Kouvostoliittoon uudella reittiennätyksella. Itselläni 10 kilometriä taittui aikaan 15.07 ja se riitti hopeatilaan. Tulokseen en ole tyytyväinen, parhaimmillaan tämä on tullut ajettua aikaan 14.40 ja siis 15 minuutin ylitys on aina pettymys. Sijoitukseen pitää kuitenkin olla tyytyväinen.
Uudet Animal Liberation Racing -vaatteetkin tuli hankittua täksi kaudeksi. Entiset oli kokoa XL ja paita Club -mallia. Nyt ostin kokoa pienemmät ja Race -mallia. Tämä on aika makkarankuori -kokoa, kuten kuvistakin ehkä näkee, mutta siis itselleni juuri passelit, kun noita leveitä hartioitakaan ei ole. Aerodynaamiset ominaisuudet on kuitenkin paremmat, eikä housutkaan hierrä yhtään. Tuo kokoa suurempi Club -malli on kuitenkin retkeilykäytössä parempi, kun pitää kuljettaa enemmän evästä mukana.
Muutenkin tuo paita on hieman muuttunut edellisistä vuosista, kun Animal Liberation Racing on saanut uusia sponsoreita. Nyt/edelleen tätä amatööriseuraa tukevat mm. vegaanisia lisäravinteita valmistava Vega, energiapatukoita valmistava Raw Revolution sekä Tofurky, jonka laajoista valikoimista löytyy hurjat määrät vegaanisia soijaherkkuja. Paidasta löytyy myös 269 life -yhteisön logo, joka toimii eläinten tehotuotantoa ja hyväksikäyttöä vastaan.
Markku V. otti nämä hienot kuvat, mahtavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti